ku berjuang sampai akhirnya Kau dapati aku tetap setia

Tuesday, December 6, 2011

Pengurus kuwi iku....

pengurus kuwi mempeng sing ngurus

pengurus kuwi dudu mempeng sing ra urus

nek kowe dadi pengurus
mlakuo sing lurus

supoyo kowe ra dioneké ora becus

pengurus kuwi kudu dowo usus

pengurus kuwi pacen akeh sing diurus

dadi pengurus ojo kaget nek atiné nggerus
Photobucket

No comments:

Total Pageviews

Persembahan Hati

Mentega dengan Roti